Desigur-Stil
 

Termeni si conditii Desigur Stil

La autentificare si prin folosirea acestui website, numit în continuare Site, D-voastră acceptati termenii ti conditiile de mai jos, motiv pentru care vă rugăm să le citiți cu atenție!
Date de identificare Societate:

S.C. DESIGUR S.R.L. este o persoană juridică română, legal constituită conform prevederilor legale române, cu sediul în loc. Cluj –Napoca , str. Ploiesti nr.35 ap 2, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/638/2013, având Codul Unic de Înregistrare RO31296608 atribut fiscal RO, cont bancar RO74RZBR0000060015418278 deschis la Banca Raiffeisen Bank, suc. Cluj – Napoca, numit în continuare Societatea.

1.Generalitati despre SITE - domeniu desigur-stil.ro

- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
- continutul oricarui e-mail trimis clientilor sai de catre Desigur Stil prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Desigur Stil clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de produsele, serviciile si tarifele practicate de Desigur Stil intr-o anumita perioada;
- informatii legate de produsele, serviciile si tarifele practicate de catre un tert cu care Desigur Stil are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

1.1 Conditii de utilizare

Continutul prezentului document, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Desigur Stil , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect. Nici un continut transmis catre client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Desigur Stil si al angajatului sau colaboratorului Desigur Stil care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, a oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Desigur Stil , includerea oricarui continut in afara Site-ului Desigur Stil , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Desigur Stil asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Desigur Stil.

1.2 Definitii

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii CONTRACT - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta; CLIENT - reprezintă persoana care accesează Site-ul www.desigur-stil.ro, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare, inițiând și finalizând o Comandă. COMANDA -prezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării Site-ului de către client, ce intervine ca formă de comunicare între Societate și client, prin selectarea de produse de către client din cadrul celor comercializate de către societate. TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Desigur Stil catre client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Desigur Stil , indiferent de modalitatea de livrare. NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si a promotiilor desfasurate de catre Desigur Stil intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Desigur Stil cu referire la informatiile continute de acesta.

2.Generalitati despre termeni si conditii

2.1.Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului de catre client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Desigur Stil si acesta.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului, implica aderarea clientului la prezentele Termeni si Conditii; clientul si utilizatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre Desigur Stil .
2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea Siteului public disponibil www.desigur-stil.ro.
2.4. Prin folosirea Siteului, clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, continutului, serviciului, Desigur Stil sau oricarui tert cu care Desigur Stil are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si nu accepta si isi revoca acceptul dat pentru prezentul document:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu sau alte servicii oferite de Desigur Stil prin intermediul Site-ului.
2.5.2. Desigur Stil va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Desigur Stil sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Desigur Stil destinate acestui scop.
2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea prezentului document pe perioada derularii unui contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Desigur Stil .
2.8. In cazul in care clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de Desigur Stil si isi revoca acordul exprimat in favoarea prezentului document pe perioada derularii unei comenzi, Desigur Stil va anula comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.9. Acest Site este adresat doar clientilor persoane fizice care au cel putin 18 ani si persoanelor juridice care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Desigur Stil , indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

3. Accesul la Site

3.1. Desigur Stil publica pe Site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre client.
3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Site, clientul permite automat Desigur Stil sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
3.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Desigur Stil de a contacta clientul.
3.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Desigur Stil se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil clientului si Desigur Stil , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Desigur Stil in modalitate electronica si telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe Site.
3.5. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

4. Politica de vanzare online

4.1. Accesul la serviciu

4.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui client.
4.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.
4.1.3. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la serviciu in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre client, accesul ar putea prejudicia in vreun fel Desigur Stil . Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea clientului in acest sens.
4.2. Produse si servicii
4.2.1. Desigur Stil poate publica pe Site informatii despre produse, servicii si promotiile practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Desigur Stil are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
4.2.2. Desigur Stil poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor clienti.
4.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ TVA dar nu includ pretul transportului.
4.2.4. Tarifele afisate pe Site taiate de o linie semnifica pretul initial de la care s-a calculat reducerea conform campaniilor stabilite de Desigur Stil intr-o anumita perioada.
4.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei folosind informatiile furnizate de client in formularul destinat. Desigur Stil nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de client pentru factura. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre client. 4.2.6. In cazul platilor online Desigur Stil nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuiai. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
4.2.7. Desigur Stil poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.
4.2.8. In imaginile produselor si serviciilor Desigur Stil isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse sau accesorii care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.

4.3. Comanda online

4.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe Site.
4.3.2. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
4.3.3. Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca Desigur Stil are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil de Desigur Sti,telefonic sau email, pentru confirmarea personala a comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 2 (doua) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca Desigur Stil nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
4.3.4. Desigur Stil va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre client, chiar si fara notificare prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
4.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
4.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Desigur Stil , in cazul platii online;
4.3.4.3. datele furnizate de catre client privind livrarea ,adresa, date contact, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
4.3.4.4. activitatea clientului pe Site poate si produce daune de orice natura de partea Desigur Stil si partenerilor acestuia;
4.3.4.5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
4.3.4.6. pentru alte motive obiective.
4.3.5. In cazul in care clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Desigur Stil in maxim 30 de zile de la data la care Desigur Stil a luat la cunostiinta de acest fapt
4.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, Desigur Stil va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maxim 10 zile de cand Desigur Stil a luat cunostiinta de acest fapt.
4.3.7. O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare acesta va anula comanda care nu corespunde cu dorintele sale si o face o noua comanda in sistem.
4.3.8. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Desigur Stil , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
4.3.9. In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele acceptate de catre client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

4.4. Contract si finalizare

4.4.1. Desigur Stil va transmite catre client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre client.
4.4.2. Desigur Stil va facilita informarea clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
4.4.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre client a produselor contractate de acesta, de partea Desigur Stil , devine contract onorat.

4.5. Transport

4.5.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Desigur Stil , este efectuata numai prin intermediul unei firmei de curierat rapid Cargus Curier. Costul livrarii prin curier este de 19 lei daca coletul are greutatea de pana la 1 (unu) kg, crescand proportional cu greutatea si volumul coletului. Rambursul (plata la livrare) are un cost separat suplimentar. Pretul serviciilor de livrare se calculeaza la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri). Desigur Stil estimeaza pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.
4.5.2. Livrarile se vor efectua in functie de perioada precizata la fiecare produs in pagina de prezentare a acestuia (variaza intre 1-21 zile). In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Desigur Stil va informa clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la comanda cu aplicarea prevederilor art. 4.7.3, caz in care, clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile de la data renuntarii.

4.6.Calitate si garantii

4.6.1. Fiecare produs comercializat de Desigur Stil beneficiaza de termenul de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un client nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia produselor oferita de catre Desigur Stil este cea oferita de catre producatorii produselor comercializate de catre Desigur Stil .
Fiecare produs comercializat de Desigur Stil beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.
4.6.2. In cazul in care Desigur Stil nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Desigur Stil a luat la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre Desigur Stil in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
4.6.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 4.6.2, Desigur Stil va informa clientul prin e-mail sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Desigur Stil a unui raspuns din partea clientului sau imposibilitatea contactarii clientului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Desigur Stil va inapoia sumele platite conform art. 4.6.2.

4.7.Returnarea produselor

4.7.1. Clientul Desigur Stil poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:
4.7.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe
4.7.1.2. Produsele au fost livrate si facturate gresit
4.7.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie
4.7.1.4. Produsele au specificatii eronat comandate de catre client;
4.7.1.5. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina clientului.
4.7.2. Clientul se obliga sa notifice Desigur Stil , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa ,e-mail,fax in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor .
4.7.3. Clientului care a notificat Desigur Stil conform art 4.7.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, in caz contrar, Desigur Stil considerand cererea nefondata si poate refuza returul.
4.7.4. Clientul Desigur Stil nu va putea sa returneze produsele achizitionate si nu va pretinde orice alte daune-interese si despagubiri, in urmatoarele situatii:
4.7.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 4.7.1.4.
4.7.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 4.7.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile lucratoare prevazute conform art 4.7.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
4.7.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 4.7.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat ,in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
4.7.4.4. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele casabile. Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.
4.7.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.
4.7.6. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, conform 4.7.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
4.7.7. In cazul in care clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 4.7.1.3, iar Desigur Stil nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 4.7.5.
4.7.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
4.7.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare si re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 4.7.1.1; 4.7.1.2; 4.7.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform
4.7.10., situatie in care Desigur Stil va suporta contravaloarea transportului.

4.8. Newslettere

4.8.1. In momentul in care, clientul isi creaza un cont pe site, acceptand Termeni si Conditii, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere din partea Desigur Stil.
4.8.2. Datele preluate de la client in scopul expedierii newslettere-lor , pot si vor fi folosite de catre Desigur Stil in limitele Politicii de confidentialitate.
4.8.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client se poate face in orice moment:
Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primite.
Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere
Prin contactarea Desigur Stil , conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
4.8.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii
4.8.5. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere , fara nici un angajament ulterior din partea Desigur Stil , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
4.8.6. Desigur Stil nu va include in newslettere transmise clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Desigur Stil , la momentul expedierii newslettere-lor .

5. Politica de confidentialitate

5.1. Desigur Stil colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special ,CNP, pe paginile sitului sau, numai cu acordul voluntar al clientului, in urmatoarele scopuri:
-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
-rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile
-sau produsele achizitionate de catre acesta;
-pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
-trimiterea de newslettere si alerte periodice, in format exclusiv electronic;
-contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
-contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
-scopuri statistice.
Prin complectarea formularului de comanda sau a altor formulare cu caracter informativ fiecare client si-a exprimat consimtamantul ca Desigur Stil sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Client are dreptul de a obtine de la Desigur Stil , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
-confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
-rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
-transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Desigur Stil a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Desigur Stil a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
5.2. Desigur Stil poate sa colecteze involuntar si alte date ,adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametric furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre Desigur Stil pentru a imbunatati serviciile oferite clientilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Desigur Stil si al eventualilor terti cu care Desigur Stil are contracte de parteneriat in acel moment.
5.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.
5.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 5.3, clientul se va adresa Desigur Stil , conform datelor de contact disponibile pe Site, valabile la acea data.
5.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe Site, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
5.6. In cazul in care clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale EuPlatesc (I Pay) (wwww.euplatesc.ro).;
EuPlatesc (I Pay) (wwww.euplatesc.ro). este furnizorul Desigur Stil de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele MasterCard si Visa cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
5.7. Desigur Stil nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
5.8. Politica de confidentialitate Desigur Stil se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client exclusiv pe Site.
5.9. Desigur Stil se obliga ca datele colectate ale clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
5.10. Exceptie de la prevederile art. 5.9 va face situatia in care transferul,accesarea,vizualizarea,etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
5.11. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre Desigur Stil , EuPlatesc (I Pay) (wwww.euplatesc.ro) are dreptul de a accesa si vizualiza orice tip de date si documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
5.12. Desigur Stil garanteaza ca datele personale ale unui client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
5.13. Desigur Stil nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

6. Frauda

6.1. Desigur Stil nu solicita clientilor sai prin nici un mijloc de comunicare ,email,telefon,SMS,etc informatii referitoare la date confidentiale, conturi si carduri bancare sau parole personale.
6.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
6.3. Desigur Stil declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi sau este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca reprezinta interesele Desigur Stil .
6.4. Clientul va informa Desigur Stil asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
6.5. Desigur Stil nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe Site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
6.6. Comunicarile realizate de catre Desigur Stil prin mijloace electronice de comunicare la distanta , e-mail contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
6.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului si a Desigur Stil . Desigur Stil isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat sa, sau au atins aceste scopuri:
6.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
6.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Desigur Stil catre client.
6.7.3. de a afecta performantele serverului pe care ruleaza Siteul.
6.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Desigur Stil catre client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
6.7.5. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

7. Raspunderea societatii

7.1. Desigur Stil nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui client care utilizeaza Siteul sau continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
7.2. In cazul in care un client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre Desigur Stil violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Desigur Stil, conform detaliilor de contact, astfel incat Desigur Stil sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
7.3. Desigur Stil nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe Site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe Site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Desigur Stil .
7.4. Desigur Stil nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor Site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele Site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
7.5. Desigur Stil este exonerata de orice vina in cazul utilizarii Siteurilor si al continutului transmis catre client, prin orice mijloc ,electronic, telefonic, etc., prin intermediul Siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Desigur Stil, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura clientului si a oricarui tert implicat in acest transfer de continut.
7.6. Desigur Stil nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
7.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
7.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
7.6.3. produsele obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
7.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si proprietarii Site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie, legatura , tranzactie ,colaborare , etc. care pot aparea intre client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Siteului.

8. Forta majora

8.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
8.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
8.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
8.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
8.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 8.3.

9. Drept aplicabil ,litigii

9.1. Prin folosirea,vizitarea,vizualizarea Siteului si al oricarui continut trimis de catre Desigur Stil clientului prin accesare si expediere prin orice mijloc ,electronic, telefonic, etc, acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".
9.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre client si Desigur Stil se va rezolva pe cale amiabila.
9.3. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
9.4. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

10. Dispozitii finale

10.1. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a clientului .
10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Desigur Stil nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.
10.3. Desigur Stil isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
10.4. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre clienti si Desigur Stil sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instantantele judecatoresti din Cluj Napoca , in conformitate cu legile romane in vigoare.


 © 2013 S.C. Desigur S.R.L. Toate drepturile rezervate.